Ministeri de Treball i Economia SocialPolítica de galetes. Ministeri de Treball i Economia Social

Rastro de migas

  • Inici
  • Política de galetes

Política de galetes

El Ministeri de Treball i Economia Social informa sobre l'ús de les galetes a les seves pàgines web.

Les galetes són arxius que es poden descarregar al vostre equip a través de les pàgines web. Són eines que tenen un paper essencial per a la prestació de nombrosos serveis de la societat de la informació. Entre d'altres, permeten a una pàgina web emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d'un usuari o del vostre equip i, depenent de la informació obtinguda, es poden utilitzar per reconèixer l'usuari i millorar el servei ofert.

Tipus de galetes

Segons qui sigui l'entitat que gestioni el domini des d'on s'envien les galetes i tracti les dades que se n'obtinguin, se'n poden distingir dos tipus: galetes pròpies i galetes de tercers.

Hi ha també una segona classificació segons el termini de temps que romanen emmagatzemades al navegador del client, podent tractar-se de galetes de sessió o galetes persistents.

Finalment, hi ha una altra classificació amb cinc tipus de galetes segons la finalitat per a la qual es tractin les dades obtingudes: galetes tècniques, galetes de personalització, galetes d'anàlisi, galetes publicitàries i galetes de publicitat comportamental.

Per a més informació, podeu consultar la Guia sobre l'ús de les galetes de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Galetes utilitzades a la web

A continuació, s'identifiquen les galetes que estan sent utilitzades en aquest portal, així com la seva tipologia i funció:

  • La pàgina web del Ministeri utilitza Google Analytics, un servei d'analítica web desenvolupada per Google, que permet el mesurament i l'anàlisi de la navegació a les pàgines web. Al vostre navegador podreu observar 3 galetes d'aquest servei. Segons la tipologia anterior, es tracta de galetes pròpies, de sessió i d'anàlisi. Podeu trobar-ne més informació i inhabilitar l'ús d'aquestes galetes en aquesta pàgina.
  • A través de l'analítica web s'obté informació relativa al nombre d'usuaris que accedeixen a la web, el nombre de pàgines vistes, la freqüència i la repetició de les visites, la seva durada, el navegador utilitzat, l'operador que presta el servei, l'idioma i el terminal que utilitza. Informació que possibilita un servei millor i més apropiat per part d'aquest portal. Google Analytics no es fa servir per localitzar o obtenir informació personal identificable dels visitants del lloc.
  • A més, es descarrega una galeta anomenada TREBALL_POLICY, pròpia, de tipus tècnic i de sessió. Gestiona el consentiment de l'usuari per a l'ús de les cookies a la pàgina web, per tal de recordar aquells usuaris que les han acceptat i aquells que no, de manera que als primers no se'ls mostri informació a la part superior de la pàgina referent a això.

Acceptació de la Política de galetes

El Ministeri assumeix que vós accepteu l'ús de galetes. No obstant això, mostra informació sobre la seva Política de galetes a la part superior de qualsevol pàgina del portal amb cada inici de sessió per tal que vós en sigueu conscient. No es tornarà a visualitzar aquest avís en accedir a qualsevol pàgina del portal durant els 6 mesos següents després de l'acceptació.

Com modificar la configuració de les galetes

Podeu restringir, bloquejar o esborrar les galetes del Ministeri o qualsevol altra pàgina web utilitzant el vostre navegador. A cada navegador l'operativa és diferent, la funció d'«Ajuda» us mostrarà com fer-ho.

A més, també podeu gestionar el magatzem de galetes al vostre navegador a través d'eines especials.